Hírek

A tisztaság a foglalkozásunk

2018.március 1-től indítottuk el az új ETEV rendszerünket. Az előkészítés során elemeztük a Cég helyzetét, áttekintettük a meglévő ellenőrzési folyamatainkat és az ezekhez kapcsolódó minőségi munkára ösztönző eszközeinket. Mindezek mellett a céljainkat is rendeztük. Az ETEV megnevezés  4 fontos célunk kezdő betűiből áll össze, amely az: 

Elégedett Munkatárs + Tervezhető munka + Elégedett Vevő + Versenyképesség.

A SwissMag legjobbjai 2017-ben

A legjobb teljesítményt nyújtó dolgozóink 2017-ben:

  1. Gigacz Béla műszakvezető Orosháza
  2. Valkai Nándorné munkavezető Bokros
  3. Holcrekt Csilla műszakvezető "az Év Embere"
  4. Mező Tibor takarító Szentes
  5. Nagy István munkavezető Szentes

SwissMag Évzáró 2017

Jó hangulatú találkozóval zárta az évet a SwissMag Kft. Hagyományosan ezen az eseményen jutalmazzuk meg a kiemelkedő teljesítményt nyújtó és a teljes évben egészséges dolgozóinkat. A munkatársak értékelése mellett hasznos információt kaptak a dolgozóink.

Igazgatói dicséretben részesültek : Gigacz Béla orosházi, Mező Tibor és Nagy István szentesi és Valkai Norbertné bokrosi munkatársaink.

Az új iroda avatása

A költözést követően az épület külső munkálatai november elején fejeződtek be. A házat november 16-i találkozón avattuk fel.

Elköltözött az iroda

A SwissMag Iroda Cegléden átköltözött az Alkotmány utca 26-ba. Az új iroda kényelmes és korszerű körülményeket biztosít a Társaság számára. Az ügyvezető mellett a pénzügyi, személyzeti, logisztikai munkatársak dolgoznak ebben az épületben.

A telefonszámok változatlanok. 

Pages