Swissmag Kft.

A SwissMag Élelmiszer-higiéniai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2000-ben alapított magyar-svájci tulajdonú élelmiszeripari üzemtakarításra specializálódott Társaság. Alaptevékenységünk a professzionális élelmiszeripari takarítás, amely kiegészül a higiéniai feladatokkal összefüggő szaktanácsadással és a telepített takarító rendszerek szállításával és karbantartásával. Szolgáltatásunk teljes körű és rugalmas, magában foglalja a helyi takarító személyzet alkalmazását és folyamatos tréningjét, takarítórendszerek, gépek telepítését, vegyszerek szállítását, ellenőrzést és a dokumentációt.

SwissMag csoport

Szolgáltatásunk bázisa a telephelyeinken dolgozó helyi személyzetünk tudása és tapasztalata. Vállalatunk személyzeti politikájában az alulról építkezést követi. Dolgozóink motiválására, képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, ennek keretében lehetőséget biztosítunk időszakos svájci takarításra, húsipari és élelmiszeripari üzemekben.

Dolgozóink a munkába lépés előtt és azt követően folyamatos képzésben részesülnek egyrészt Társaságunk Oktatási Programja másrészt Szállítóink szaktanácsadóinak segítségével. Szolgáltatásunk dokumentálása teljesíti a Megrendelőinktől és a Szakhatóságoktól elvárt feltételeket. HACCP szerinti ellenőrzési rendszerünket fejlesztjük.

Technikai eszközeinket folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük, igyekszünk hazai és külföldi beszállítókkal megoldani a Megrendelőinktől kapott feladatokat. Nemzetközi kapcsolatunkon keresztül a világ takarítás technológiai fejlődését és újdonságait figyelemmel kísérjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre.
Köszönjük látogatását oldalunkon, ha bármilyen további kérdése felmerül kérem forduljon bizalommal hozzánk!

  Cs. Nagy Gyula
élelmiszeripari mérnök
ügyvezető igazgató
tulajdonos
Ulrich Sempach
élelmiszeripari mérnök
tulajdonos