Modern takarítási és fertőtlenítési eljárások áttekintése

2009. szeptember 6. | Szerzõ: admin |

foaming.jpg

A kiélezett piaci versenyhelyzet és az élelmiszer biztonsággal szembeni fokozott igény jelentős lökést ad az élelmiszer-higiéniai megoldások fejlesztésének is. A vállalati működéshez szükséges, de közvetlenül nem termelő ipari tevékenységek (pl. takarítás – fertőtlenítés, karbantartás, szállítás ) fejlesztése jelentősen hozzájárulhat a vállalati költségmegtakarításhoz.

Gondoljunk csak arra, hogy a gyorsabban és hatékonyabban, de ugyanolyan szakszerűen elvégzett takarítás és fertőtlenítés jelentős mértékben csökkentheti a veszteségeket (pl. állásidőt, illetve amortizációs költséget is megtakaríthat) továbbá a Cégvezetés figyelme a termelésirányításra koncentrálódhat. 

A költségek optimalizálásával előtérbe kerültek olyan professzionális vállalkozások, akik problémás, nehezen megoldható tisztítási feladatokat is képesek szakszerűen elvégezni a rutintakarítások mellett. További előnyük, hogy maximálisan alkalmazkodnak a folyamatosan termelő vállalatok igényeihez, szükség esetén éjszakai, hétvégi munkavégzéssel is igazodva a tervezett leállások üteméhez.  Ilyen szakmai vállalkozás a SwissMag Kft. is, mely nemzetközi kapcsolatain keresztül a világ takarítás technológiai fejlődését és a partnerek igényeit figyelemmel kísérve nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre is

Szóljon hozzá!